Visie op kermisorganisatie

Van voortraject tot nazorg – alles voor een kei van een kermis

Een succesvolle kermis vraagt meer dan alleen aantrekkelijke attracties. Buro de Kermisgids ziet de volgende succesfactoren: professionele planning en organisatie, transparant werken en meedenken. En daarbij: alle aandacht voor veiligheid en omwonenden.

Professionele organisatie

Buro de Kermisgids weet dat de organisatie ruim voor de aftrap begint en doorloopt tot na de kermis. Als ervaren organisator werken wij met een standaard draaiboek dat zich bewezen heeft. En met de mensen die zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Transparant werken

Buro de Kermisgids is een onafhankelijk organisatie- en adviesbureau voor kermissen. Zonder belangen in de exploitatie van attracties. Daarom kunnen we transparant werken. En dat willen we zo houden. Wij houden van open en eerlijk zakendoen.

Meer waarde

Aanvullende (promotionele) activiteiten kunnen de aantrekkingskracht van uw kermis vergroten. Buro de Kermisgids kan bijvoorbeeld optredens van artiesten en clowns verzorgen. Of een vuurwerkshow. Dit trekt mogelijk meer publiek en kan dus meer omzet betekenen. Buro de Kermisgids zorgt dat er werkelijk sprake is van meerwaarde.

Verantwoordelijkheid: veilig, ‘omwonervriendelijk’ en schoon kermisterrein

Buro de Kermisgids vindt een kermis geslaagd als alle partijen tevreden zijn. De opdrachtgever, kermisexploitanten en kermisbezoekers. Maar ook de omwonenden. Veiligheid, beperking van geluidsoverlast en terreinreiniging vinden wij dus belangrijk.

  • Veiligheid. Voor de attracties zijn geldige keuringsformulieren verplicht. Ook kan een opstellingskeuring plaatsvinden. Voor de kermisbeveiliging kunnen wij toezichthouders inhuren (voor rekening opdrachtgever).
  • Geluidsoverlast beperken we met het draaien van de juiste, centrale muziek. Indien nodig met geluidsbegrenzing.
  • Reiniging van het kermisterrein wordt uitgevoerd door professionele schoonmaakbedrijven. Er staat, indien nodig, een perscontainer voor grofvuil.

Wij vinden toezicht op naleving van de voorwaarden en afspraken belangrijk. Daarom is er regelmatig een vertegenwoordiger van Buro de Kermisgids aanwezig tijdens de kermis.

Behoefte aan onafhankelijk advies voor uw kermis?

Een succesvolle kermis begint bij een goede organisatie. Buro de Kermisgids helpt u alles uit uw kermis te halen. Het beste voor de kermisbezoeker, de exploitant en voor u. Bel (0172) 43 03 59 of vul het contactformulier in