Over ons

Al sinds de oprichting in 1952 is Buro de Kermisgids het enige onafhankelijke organisatiebureau voor kermissen in Nederland.

Amsterdam, 1952, het begin van Bureau de Kermisgids B.V. (onze oorspronkelijke handelsnaam) . Enthousiast en onafhankelijk vinden wij onze weg in kermisland. Vele jaren en ontwikkelingen verder zijn we hét buro voor gemeente en kermisexploitant. In 1978 slaan we onze tenten op in Alphen aan den Rijn. Daar ‘zitten’ we nog steeds.

Buro de Kermisgids van nu

Elk jaar organiseren wij meer dan 100 kermissen door heel Nederland. De meeste van deze kermissen voeren we uit in opdracht van gemeenten, verenigingen of stichtingen. Vaak zijn zij al meer dan 50 jaar klant bij Buro de Kermisgids.

Uw kermis

De klant is koning en blijft dus ‘eigenaar’ van de kermis. Dat heeft onze voorkeur. Verkoopt u de kermis aan de hoogste bieder, dan betekent dat niet automatisch de beste kermis. Te weinig variatie, te hoge prijzen en ontevreden bezoekers kunnen het gevolg zijn.

Kennis en kwaliteit

Op ons kantoor in Alphen aan den Rijn hebben wij alle middelen in huis. En de juiste mensen, die al jarenlang de kermissen organiseren. Zij hebben een gedegen en betrouwbare werkwijze ontwikkeld. Kwaliteit staat bij Buro de Kermisgids in alles voorop.

Uniek onafhankelijk

Die kwaliteit kunnen wij ook bieden omdat we volledig onafhankelijk zijn. Wij bezitten en exploiteren geen attracties. Ook hebben we geen enkel belang in attracties of kermisexploitanten. Daarmee is Buro de Kermisgids uniek in kermisland. Met als groot voordeel dat we objectief zijn en kunnen kiezen voor kwaliteit.

Behoefte aan onafhankelijk advies voor uw kermis?

Een succesvolle kermis begint bij een goede organisatie. Buro de Kermisgids helpt u alles uit uw kermis te halen. Het beste voor de kermisbezoeker, de exploitant en voor u. Bel (0172) 43 03 59 of vul het contactformulier in