Diensten

Onafhankelijk advies en kermisorganisatie door Buro de Kermisgids

Het organiseren van een kermis. Daar komt heel wat bij kijken. Buro de Kermisgids weet precies wat. Al sinds 1952 organiseren wij kermissen voor gemeenten, verenigingen en stichtingen in heel Nederland. Onafhankelijk – want zonder enig belang in attracties of exploitanten – dus objectief.

Kermisdiensten

Elk jaar organiseert Buro de Kermisgids meer dan 100 kermissen door heel Nederland. Dat doen we al jaren. Onze opdrachtgevers – gemeenten, verenigingen en stichtingen – waarderen onze onafhankelijkheid. En onze professionele organisatie. Samen met hen maken we hun kermis elk jaar tot een succes. Mogen we ook met uw kermis aan de slag?

Buro de Kermisgids biedt u meer dan 70 jaar ervaring in het organiseren van kermissen. We zijn onafhankelijk in ons advies: we hebben geen enkel belang in attracties of kermisexploitanten. De kennis, de middelen, de mensen en de draaiboeken hebben we in huis. Uw kermis is dus bij Buro de Kermisgids in goede handen. Maar misschien wilt u eerst meer weten over ons.

Buro de Kermisgids kan uw kermis van A tot Z verzorgen. Daar komt heel wat bij kijken. We geven u graag een idee: organisatietraject kermis.

Aanvullende optredens van artiesten kunnen meer bezoekers naar uw kermis trekken. Kans dus op extra omzet en een hogere pachtopbrengst. Maar uitbreiding moet wel met mate gebeuren. Buro de Kermisgids weet wat nodig is om te zorgen voor echte meerwaarde. Wat kunnen we voor u boeken? Clowns bijvoorbeeld of action events of een vuurwerkshow.

De juiste publiciteit is belangrijk voor een succesvolle kermis. Buro de Kermisgids kan die verzorgen. Bijvoorbeeld met het plaatsen van driehoeksborden en advertenties. Een speciale website voor uw kermis mag natuurlijk niet ontbreken. Bij Buro de Kermisgids – als wij uw kermis organiseren – krijgt uw kermis een eigen website. Doel: van elke sitebezoeker een kermisbezoeker maken.

Buro de Kermisgids kan ook assisteren bij het houden van een verpachting. We kunnen de tekening voor u maken. Of we helpen u bij het kritisch beoordelen van binnengekomen inschrijfformulieren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kermis?

Een succesvolle kermis begint bij een goede organisatie. Buro de Kermisgids helpt u alles uit uw kermis te halen. Het beste voor de kermisbezoeker, de exploitant en voor u. Bel (0172) 43 03 59 of vul het contactformulier in