Organisatietraject kermis

Kermisorganisatie van A tot Z. Door Buro de Kermisgids

De organisatie van een kermis bestaat uit vele stappen. Buro de Kermisgids heeft een werkwijze ontwikkeld die zich ruimschoots bewezen heeft. Wij staan voor Kwaliteit.

Heel veel te doen tussen A en Z

Bij de organisatie van een kermis komt veel kijken. De juiste attracties en exploitanten werven en selecteren. Rekening houden met de veiligheid. Stroom- en watervoorzieningen moeten geregeld worden. De bewoners informeren. Tekening laten maken. Kermis uitzetten. Dat en nog veel meer. En de kermis moet ook nog wat opleveren.

Kermisorganisatie door Buro de Kermisgids

Buro de Kermisgids heeft jaren ervaring met het uitvoeren van kermissen. We hebben een draaiboek ontwikkeld dat, bij juiste hantering, garant staat voor een succesvol georganiseerde kermis. We vertellen u graag in een goed gesprek hoe het werkt. En wat wij voor u en uw kermis kunnen betekenen.

Behoefte aan onafhankelijk advies voor uw kermis?

Een succesvolle kermis begint bij een goede organisatie. Buro de Kermisgids helpt u alles uit uw kermis te halen. Het beste voor de kermisbezoeker, de exploitant en voor u. Bel (0172) 43 03 59 of vul het contactformulier in