Onafhankelijk advies en kermisorganisatie door Buro de Kermisgids

Elk jaar organiseert Buro de Kermisgids ongeveer 75 kermissen door heel Nederland. Dat doen we al jaren. Onze opdrachtgevers – gemeenten, verenigingen en stichtingen – waarderen onze onafhankelijkheid. En onze professionele organisatie. Samen met hen maken we hun kermis elk jaar tot een succes. Mogen we ook met uw kermis aan de slag?

Kermisorganisatie van A tot Z

Buro de Kermisgids biedt u meer dan 60 jaar ervaring in het organiseren van kermissen. We zijn onafhankelijk in ons advies: we hebben geen enkel belang in attracties of kermisexploitanten. De kennis, de middelen, de mensen en de draaiboeken hebben we in huis. Uw kermis is dus bij Buro de Kermisgids in goede handen. Maar misschien wilt u eerst meer weten over ons.

Buro de Kermisgids kan uw kermis van A tot Z verzorgen. Daar komt heel wat bij kijken. We geven u graag een idee: organisatietraject kermis.

Deeldiensten: verpachting, publiciteit, vuurwerk en meer

Aanvullende optredens van artiesten kunnen meer bezoekers naar uw kermis trekken. Kans dus op extra omzet en een hogere pachtopbrengst. Maar uitbreiding moet wel met mate gebeuren. Buro de Kermisgids weet wat nodig is om te zorgen voor echte meerwaarde. Wat kunnen we voor u boeken? Clowns bijvoorbeeld of action events of een vuurwerkshow.

De juiste publiciteit is belangrijk voor een succesvolle kermis. Buro de Kermisgids kan die verzorgen. Bijvoorbeeld met het plaatsen van driehoeksborden en advertenties. Een speciale website voor uw kermis mag natuurlijk niet ontbreken. Bij Buro de Kermisgids – als wij uw kermis organiseren – krijgt uw kermis een eigen website. Doel: van elke sitebezoeker een kermisbezoeker maken.

Buro de Kermisgids kan ook assisteren bij het houden van een verpachting. We kunnen de tekening voor u maken. Of we helpen u bij het kritisch beoordelen van binnengekomen inschrijfformulieren.

Kermismunten

Kermismunten kunt u bestellen bij Buro de Kermisgids. De bekende plastic munten worden gebruikt als entreebewijs in kermisattracties. Discotheken en partycentra zetten de munten in als consumptiepenningen. De plastic ‘munten’ zijn leverbaar in vele kleuren, afmetingen en vormen. Klik op offerte kermismunten en wij sturen u een prijslijst en een aantal voorbeelden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kermis?

Een succesvolle kermis begint bij een goede organisatie. Buro de Kermisgids helpt u alles uit uw kermis te halen. Het beste voor de kermisbezoeker, de exploitant en voor u. Bel (0172) 43 03 59, stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in.


Buro de Kermisgids

Actueel Kermisnieuws