Kermisvakbladen – Dé Reisgids

Hét kermisjaaroverzicht van Nederland. Met 06-nummers

opgemaakt 1Alle kermissen, mobiele nummers, vakanties en meer
Dé Reisgids is een compact, eens per jaar verschijnend boekje met een compleet kermisoverzicht. Alle bij ons bekende kermissen van Nederland vindt u er – per seizoen – in terug. Gesorteerd op datum en op alfabet.

Ook handig: de mobiele telefoonnummers (soms aangevuld met e-mailadres) van alle exploitanten. Alfabetisch gesorteerd. De wijzigingen – voor zover aan ons doorgegeven – houden wij voor u bij.

Daarnaast: vakanties, feestdagen, een routekalender etc.

Dé Reisgids is een compact en praktisch boekje dat er in kermisland vaak even 'bijgepakt' wordt. Handig voor de 'reiziger' die altijd onderweg is. En elke keer een contactmoment voor de adverteerder.

 

ADVERTENTIE TARIEVEN

WILT U TEKST OF BEELD AANLEVEREN?

Wanneer u beeld en/of teksten wilt aanleveren voor De Kermisgids, kunt u dit doen via een e-mail of wanneer het bestand goter is dan 8 Mb, Wetransfer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.WILT U DE REISGIDS ONTVANGEN?

Deze Almanak voor het kermisbedrijf kost € 15,-. U kunt het bestellen door dit bedrag over te maken op bankrekening NL10 INGB 0652 4100 06 t.n.v. Buro de Kermisgids, Alphen aan den Rijn, o.v.v. 'REISGIDS'.

Wilt u als adverteerder de kermisexploitant bereiken?

Met een advertentie in Dé Reisgids bereikt u bijna alle kermisexploitanten van Nederland. Of maak een ijzersterke combinatie met de 2-wekelijkse uitgave Dé Kermisgids (naar de pagina). Bel (0172) 43 03 59, stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in.


Buro de Kermisgids

De Verschijningsdata

 

Eénmaal per jaar in december.