Kermisvakbladen – Dé Kermisgids

  Hét vakblad voor de kermisexploitant, van Buro de Kermisgids

opgemaakt blad 1 1Dé Kermisgids is hét vakblad voor iedereen in de kermiswereld. Maar vooral voor de kermisexploitanten. Elke 14 dagen is er een kersverse Kermisgids met kermisnieuws, verhalen van vroeger, tips (bijv. hoe voorkom ik boetes),  kermisverslagen en interviews met kermismeesters. En natuurlijk bevat het vakblad interessante advertenties. Vooral in de wintermaanden plaatst Buro de Kermisgids er zelf de verpachtingsadvertenties in. In reactie daarop kunnen exploitanten zich inschrijven voor een kermis door een plaatsingsbod te doen.

Buro de Kermisgids, eigenaar van het blad, brengt Dé Kermisgids samen met de BOVAK uit.

Interesse in Dé Kermisgids? Een jaarabonnement is € 129,95 (bestel hieronder). Eerst een proefnummer? Bel (0172) - 43 03 59.


Nieuwe abonnementsvorm!

U kunt ook kiezen voor een digitaal abonnement. U ontvangt dan 26 maal per jaar de gids, met extra's, automatisch op uw telefoon óf tablet voor een jaarlijks bedrag van € 49,50.

KLIK HIER

NIEUW: DE KERMISGIDS DIGITAAL.

ADVERTENTIE TARIEVEN

WILT U TEKST OF BEELD AANLEVEREN?

Wanneer u beeld en/of teksten wilt aanleveren voor De Kermisgids, kunt u dit doen via een e-mail of wanneer het bestand goter is dan 8 Mb, Wetransfer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De copy en advertenties dienen uiterlijk de woensdag voor 15.00 uur voorafgaande aan de verschijningsdata in ons bezit te zijn.

 

ABONNEMENT AANVRAGEN

WILT U DE KERMISGIDS 26 KEER PER JAAR ONTVANGEN?

Wilt u als adverteerder de kermisexploitant bereiken?

Met een advertentie in Dé Kermisgids bereikt u bijna alle kermisexploitanten van Nederland. Of maak een ijzersterke combinatie met de jaaruitgave Dé Reisgids. Bel (0172) 43 03 59, stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in.


Buro de Kermisgids

De verschijningsdata

    

Ons vakblad verschijnt iedere oneven week.