Buro de Kermisgids: ervaren en onafhankelijk in kermisorganisatie en advies

Al sinds de oprichting in 1952 is Buro de Kermisgids het enige onafhankelijke organisatiebureau voor kermissen in Nederland.

Jaren ervaring

Amsterdam, 1952, het begin van Bureau de Kermisgids B.V. (onze oorspronkelijke handelsnaam) . Enthousiast en onafhankelijk vinden wij onze weg in kermisland. Vele jaren en ontwikkelingen verder zijn we hét buro voor gemeente en kermisexploitant. In 1978 slaan we onze tenten op in Alphen aan den Rijn. Daar ‘zitten’ we nog steeds.

Buro de Kermisgids van nu

Elk jaar organiseren wij ongeveer 75 kermissen door heel Nederland. De meeste van deze kermissen voeren we uit in opdracht van gemeenten, verenigingen of stichtingen. Vaak zijn zij al meer dan 50 jaar klant bij Buro de Kermisgids.

Het is úw kermis

De klant is koning en blijft dus ‘eigenaar’ van de kermis. Dat heeft onze voorkeur. Verkoopt u de kermis aan de hoogste bieder, dan betekent dat niet automatisch de beste kermis. Te weinig variatie, te hoge prijzen en ontevreden bezoekers kunnen het gevolg zijn.

Bij voorkeur kopen wij de kermisorganisatierechten niet aan. Wij werken liever in opdracht van u. Zo houdt u vinger aan de pols en blijft u ‘baas in eigen huis’. Voor een betaalbare en aantrekkelijke kermis voor uw burgers. En een goede pachtopbrengst voor u. Nu én in de toekomst. Deelt u deze visie niet en wilt u de kermis toch in zijn geheel verkopen/aanbesteden dan zijn wij nog steeds uw betrouwbare partner.

Kennis en kwaliteit

Op ons kantoor in Alphen aan den Rijn hebben wij alle middelen in huis. En de juiste mensen, die al jarenlang de kermissen organiseren. Zij hebben een gedegen en betrouwbare werkwijze ontwikkeld. Kwaliteit staat bij Buro de Kermisgids in alles voorop.

Uniek onafhankelijk

Die kwaliteit kunnen wij ook bieden omdat we volledig onafhankelijk zijn. Wij bezitten en exploiteren geen attracties. Ook hebben we geen enkel belang in attracties of kermisexploitanten. Daarmee is Buro de Kermisgids uniek in kermisland. Met als groot voordeel dat we objectief zijn en kunnen kiezen voor kwaliteit. Voor de beste kermis voor de opdrachtgever. En een eerlijke kans voor de exploitant. Dat vinden wij.

Behoefte aan onafhankelijk advies voor uw kermis?

Een succesvolle kermis begint bij een goede organisatie. Buro de Kermisgids helpt u alles uit uw kermis te halen. Het beste voor de kermisbezoeker, de exploitant en voor u. Bel (0172) 43 03 59, stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in.


Buro de Kermisgids

KERMISMUNTEN

Bureau de Kermisgids B.V. kan zorgen voor de levering van plastic munten. Deze worden niet alleen gebruikt als entreebewijs in kermisattracties, maar ook veelvuldig als consumptiepenningen in discotheken en partycentra. Deze munten zijn leverbaar in vele kleuren en afmetingen.

Op verzoek sturen wij U een prijslijst en een aantal voorbeelden toe