De ideale kermis: meer rendement, minder zorgen

Leg de organisatie in handen van Buro de Kermisgids

Het organiseren van een kermis. Daar komt heel wat bij kijken. Buro de Kermisgids weet precies wat. Al sinds 1952 organiseren wij kermissen voor gemeenten, verenigingen en stichtingen in heel Nederland. Onafhankelijk – want zonder enig belang in attracties of exploitanten – dus objectief.

Alleen op die manier kunnen wij de beste kermis verzorgen. Met een gevarieerd aanbod voor de kermisbezoeker, een eerlijke kans voor de exploitant en een optimale pachtopbrengst voor u. Dát vinden wij een ideale kermis.

Uw kermis in goede handen

Samenwerken met Buro de Kermisgids biedt u vele voordelen. Niet voor niets verzorgen wij al jaren de kermissen voor diverse opdrachtgevers. Vrijwel al onze klanten vertrouwen ons elk jaar weer de organisatie van hun kermis toe. Zij hebben de ervaring dat hun kermis bij Buro de Kermisgids in goede handen is.

Voordelen van organisatie door Buro de Kermisgids?

 • Marktkennis en ervaring (meer dan 60 jaar kermisorganisatie):
  - samenstellen van uitgebalanceerde kermis
  - optimale pachtopbrengst
  - adequaat inspringen op wensen, eisen en problemen
 • Onafhankelijkheid:
  - eerlijk advies en objectiviteit in keuze van exploitanten (beste oplossing)
  - eerlijke kans voor exploitanten
 • Kredietwaardigheid: zekerheid van betaling. Buro de Kermisgids neemt betalingsrisico over.
 • Kwaliteit: gekwalificeerde mensen, eigen projectbeheerder + back-up, beproefde draaiboeken.

Om in de stemming te komen

De kermis is leuk. Alvast even sfeer proeven? Bekijk de kermisfoto’s Of bezoek een kermiswebsite van een van de kermissen die Buro de Kermisgids organiseert. Ander interessant linkje: kermisnieuws.

Wilt u ook een ideale kermis?

Een succesvolle kermis – voor bezoeker, exploitant en u – begint bij een goede organisatie. Buro de Kermisgids helpt u alles uit uw kermis te halen. Bel (0172) 43 03 59, stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in.


Buro de Kermisgids

Actueel Kermisnieuws